Kucing Membawa Bunga Kepada Jiran Dari Tamannya Kerap Sejak Musim Bunga

Bukankah kita semua suka mendapat bunga daripada peminat rahsia? Perhatian seperti ini adalah cara yang bagus untuk menunjukkan kekaguman kepada seseorang. Malah kucing suka melakukannya! Baru-baru ini, seekor kucing cantik bernama Willow mengejutkan orang ramai di kawasan kejiranannya apabila dia membawa bunga merah jambu kepada setiap jirannya!

Rosie adalah seorang wanita yang tiba di kawasan kejiranan baru-baru ini. Dia terpegun melihat bunga merah jambu di teresnya dan lebih terkejut melihat seekor kucing tidur di lorong. Dia walaupun bunga itu adalah hadiah daripada jiran sehingga seorang rakan memberitahunya dia melihat kucing tidur dengan bunga merah jambu di mulutnya sehari sebelumnya. Rosie menolak idea itu sebagai mengarut, tetapi pada suatu hari semasa memasak, dia tidak boleh mempercayai matanya sendiri. Willow berada di luar sambil membawa bunga merah jambu di mulutnya!

Agak luar biasa bagi kucing untuk menunjukkan kasih sayang seperti ini kepada orang ramai, tetapi Willow adalah contoh bahawa mereka lebih lembut daripada yang kita fikirkan. Semak dia membawa bunga merah jambu kepada jirannya di bawah:

Temui Willow!

Inilah yang dilihat oleh pemilik rumput ini, Rosie, hampir setiap hari. Kucing yang peramah itu suka bermain dan mendambakan kasih sayang daripada semua jirannya.

Hari demi hari berlalu, bilangan bunga terkumpul. “Saya sangat teruja sehingga saya pergi merakamnya kerana dia sangat comel dan saya tidak pernah melihat kucing membawa balik apa-apa selain haiwan mati sebelum ini.” jika dia memiliki tempat itu.

Dan Willow telah menjadi pelawat yang kerap di rumahnya. Siapa yang boleh mengatakan tidak kepada comel sebegitu? Mungkin Willow sedang memikirkan untuk menjadi tukang kebun sepenuh masa?

Leave a Comment

error: Content is protected !!