Kucing Calico Menilai Manusianya Setiap Hari dengan Kening Epiknya

Ini adalah Lilly, kucing belacu yang mempunyai personaliti yang cukup. Setiap hari, dia menilai manusianya dengan set kening yang kelihatan luar biasa.

Selepas ditemui di jalan-jalan di New Jersey, belacu yang cantik ini berpindah ke rumah selama-lamanya ketika dia baru berusia empat bulan. Dia dilahirkan dengan sepasang mata hijau yang luar biasa dan satu tan ketabahan.
“Dia sangat bertenaga dan membuat ekspresi lucu dengan mata dan wajahnya, terutamanya apabila dia bermain,” manusia Lilly (@lilly_crazyeyes). “Dia suka berpelukan dan mengikut saya hampir setiap hari!”
Kening yang agak unik itu memberikan Lilly satu tan rupa yang menarik. Dia adalah ratu rumah, dan seperti kebanyakan kucing menjadi sangat lantang apabila dia menuntut makanan.

Sinki sedang diduduki, manusianya mesti menunggu.

Lilly merenung kehidupan dan semua kemuliaannya.


Supurrvisor kecil memantau manusia di tepi meja makan setiap kali mereka makan.

Tiada perkara seperti privasi di bilik mandi.

Ratu rumah cukup lantang apabila waktu makan malam tiba.

Kebanyakan hari Lilly bersantai di tepi tingkap untuk melihat burung dan manusia sambil menikmati perkara-perkara kecil dalam hidup.
Lilly menunjukkan kebimbangannya untuk pergi ke bilik air seorang diri! Manusia sepatutnya lebih tahu bahawa mandi dalam tab yang penuh dengan air adalah idea yang mengerikan.
“Jangan buat!”

Leave a Comment

error: Content is protected !!