Kucing Pura-Pura Kiok Bila Ditembak. Kejadian Sebenarnya Dia Latah. Ini Yang Terjadi.

Kucing Pura-Pura Kiok Bila Ditembak. Kejadian Sebenarnya Dia Latah. Ini Yang Terjadi.

Bukan sahaja kelihatan melucukan malah rata-rata netizen turut sama ‘geram’ melihat reaksi spontannya ini. Netizen juga turut memuji kepandaiannya berlakon seolah-olah faham dengan apa yang dikatakan pemiliknya itu.

Kucing memang antara haiwan yang menajdi kegemaran ramai orang untuk dijadikan haiwan peliharaan dirumah. Telatah kucing memang seringkali mencuit hati pemilik mereka terutamanya kucing yang suka berlakon mengalahkan seorang manusia pula. Sama macam gelagat seekor kucing ini yang pandai berlakon kononnya pengsan semasa diminta oleh pemiliknya ini.

Di dalam video yang dikongsikan ini, pemilik kucing itu berseloroh bertanyakan jika orang ramai mempunyai kucing yang pandai berlakon sepertinya ini. Menurutnya, kucing peliharaannya itu bijak berpura-pura pengsan sekiranya dia berlakon menembaknya.

Apa yang menarik perhatian, kucing itu akhirnya terbaring seolah-olah pengsan selepas ditembak sekaligus membuatkan netizen berdekah melihatnya. Melihatkan reaksi spontannya ini, netizen turut memuji kepandaian kucing itu yang pandai memberikan reaksi.

Lelaki itu kemudian berkongsikan reaksi kucing itu semasa dia cuba berpura-pura menembak kucingnya itu. Lebih melucukan, kucing itu kemudian terus memberikan reaksi terkejut dan berpusing ke belakang semasa ditembak.

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama berdekah melihat gelagat pintar dari kucing ini. Malah ada yang turut ‘geram’ melihat reaksinya ini yang mengalahkan kanak-kanak yang sedang bermain.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!