Kalau otak k0tor, ahli keluarga sendiri pun dia ‘sapu’,Inikan Pula Kawan Rapat-Sajat

Kalau otak k0tor, ahli keluarga sendiri pun dia ‘sapu’,Inikan Pula Kawan Rapat-Sajat

Khabarnya semalam, usahawan kosmetik yang Telah mengh1langkan diri, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman atau lebih dikenali sebagai Sajat sakan meng@muk di ruangan IG story miliknya setelah ada sesetengah suami orang menghantar gambar tidak sen0noh kepadanya.

Dia juga sempat berpesan supaya para isteri agar sentiasa membuat pemeriksaan terhadap telefon bimbit suami masing-masing supaya tidak sesuka hati mengg@tal dengan orang lain.

Isteri jangan rasa diri tu perfect!

Kali ini, Sajat sekali lagi meluahkan rasa bengangnya dengan menyelar semula kaum isteri yang tidak sudah-sudah menyalahkan dirinya walaupun terang-terang suami mereka yang menghantar gambar tidak sen0noh tersebut.

Kalau otak k0tor, ahli keluarga sendiri pun dia ‘sapu’

Menurut Sajat, dia mendedahkan hal ini bukan untuk memp3rmalukan mana-mana pihak, cuma mahu memberikan kes3daran dan mengelakkan perkara tidak baik berlaku.

Mana tidaknya, gambar serta video yang dihantar pastinya menggambarkan pemikiran mereka saat itu yang tentu sekali boleh memberi kesan tidak baik kepada orang terdekat atau ahli keluarga.

Tak dapat apa pun kalau viralkan diorang

Tambah Sajat lagi, dia boleh saja memuat naik kembali apa yang dihantar oleh golongan suami-suami dah@gakan perhatian itu. Namun usahawan tersebut 3nggan berbuat demikian.

Faham perasaan isteri dicvrangi

Tambah pengasas produk bengkung yang semakin meng@ku bahawa dirinya seorang lelaki itu turut meng@kui yang dia amat faham perasaan wanita andai tahu suami sendiri berlaku cur@ng.

Jadi dia memberi amaran kepada para ‘jantan’ yang sama sekali tidak mempunyai rasa malu menghantar video sedang melakukan perbuatan tidak senonoh supaya menghentikan tind@kan kur@ng bijak itu.

Terdahulu, Sajat melvahkan rasa tidak selesanya apabila kerap menerima gambar dan video lvcah dari lelaki-lelaki tidak dikenali di media sosial.

Apabila dilihat menerusi profil mereka, kebanyakkan adaah suami orang dan sudahpun mempunyai anak.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:Ohmymedia.cc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!