Kucing Jalan Senget-Senget Seperti S4kit Raih Perhatin Netizen

Kucing Jalan Senget-Senget Seperti S4kit Raih Perhatin Netizen

Seperti situasi lawak yang telah dikongsikan mengenai gelagat seekor kucing yang menarik perhatian sesiapa sahaja yang melihatnya baru-baru ini. Sebuah rakaman video telah menjadi tul4r apabila seekor kucing yang nak4l membuat on4r.

Selain berg4duh dengan kucing lain, kucing juga suka bergurau senda dengan pemilik mereka. Kadang2 kucing suka membuat pemiliknya itu ketawa berdek4h bila melihat kelakuan mereka.

Menurut pemilik itu, kucingnya itu memang suka bergurau dan mencari pasal dengannya. Dia turut berseloroh kucingnya itu seperti budak nakal yang berada di sekolah yang ingin mencari g4duh dengan pelajar lain.

Di dalam video yang dikongsikan di laman aplikasi Tik Tok itu, telah kelihatan seekor kucing yang sedang berlari-lari ke arah pemiliknya itu sambil badannya senget-senget untuk bergurau dengan pemiliknya nya itu.

Video :

Apabila menjenguk ke ruangan komen pula, netizen turut sama geli hati melihat gelagat spontan dari kucing itu, malah ada yang terhibur dengan gayanya yang siap menyengetkan badan secara tiba-tiba sahaja untuk bergurau.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!