“Kenanglah Aku”Anak Baru Berusia 8 Bulan,Papanya Pergi Buat S3lamanya,Isteri Hanya Bisa Tah4n Rindu

“Kenanglah Aku”Anak Baru Berusia 8 Bulan,Papanya Pergi Buat S3lamanya,Isteri Hanya Bisa Tah4n Rindu

KUANTAN – Seorang lelaki m.autelah kereta dipandunya terba.bas dan papan tanda jalan di Kilometer 201, Jalan Plntasan Kuantan di Taman Datuk Rashid, di sini awal pagi Rabu. Dalam kem4langan kira-kira jam 3.15 pagi itu, mngsa, Syed Firdhaus Syed Mohd Heffeni, 33, tercmpak keluar dan terseplt di bawah kereta.

Mngsa yang berasal dari Masai, Johor ced.era prah di bahagian kepala dan disahkan mninggal dunia di lokasi kejadian. Lebih memilukan mngsa meninggalkan seorang isteri dan tiga anak yang masih kecil.

Dikhabarkan ibu mngsa baru sahaja dijmput illahi tak smpai 3 bulan, kini arwh pula mnyu.sul pergi.

Ketua Jabatan Si.asatan dan Penguatkuasaan Trafik Negeri, Superintendan Kamarulzaman Jusoh Menurut beliau, kompilasi tiba-tiba di lokasi kejadian, mngsa gagal berfungsi αποθήκευση sebelum terba.

“Mngsa yang terseplt dikeluarkan dengan bantuan anggota bomba dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Gebeng.

Myat mngsa menghantar ke Hspital Tengku Ampuan Afzan (HTAA) untuk proses be.dah s.iasat,” katanya k0mpilasi dihubungi Sinar Harian di sini pada Rabu Katanya, ke $ disi.asat mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah, semoga isterinya Puan Suria serta anak kuat dan tbah atas suami dan juga ayah kepada anak2 nya. Moga r0hnya dicucvri rahmat. Al-fatihah.

Sudah baca artikel ini?jangan lupa untuk like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:caramohon.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!