[VIDEO] “Aku Tak Kenal Ko, Baik Ko Ber4mbus” – Gelagat Kucing Halau Tetamu Datang Rumah Buat Ramai Jadi Pe1ik

[VIDEO] “Aku Tak Kenal Ko, Baik Ko Ber4mbus” – Gelagat Kucing Halau Tetamu Datang Rumah Buat Ramai Jadi Pe1ik

Tidak din4fikan yang peminat kucing suka pelihara kucing yang datang dari b4ka yang elok tetapi ada juga sesetengah peminat kucing tidak terlalu memilih b4ka tetapi mereka lebih suka pelihara kucing yang manja dan selesa dengan mereka.

Umum mengetahui bahawa kucing adalah haiwan perlih4raan yang paling banyak dipelihara oleh sesiapa sahaja yang meminati kucing. Peminat kucing ini tidak terhad kepada satu jantina iaitu perempuan tetapi lelaki dan perempuan juga banyak memelihara kucing ini.

Bukan sahaja membuat bunyi seperti dirinya ter4ncam dengan tetamu itu tetapi kiki juga bertind4k lebih 4gres1f dengan “m3nyer4ng” tetamu yang datang ke rumah tuannya itu sehingga tetamu itu m3ningg4lkan rumah tuannya itu. Situ4si itu hanya dih4dapi oleh tetamu itu tetapi tidak dengan tetamu yang lain.

Bercakap tentang kucing, sebuah rakaman video seekor kucing yang bernama KIKI telah dimuatnaik oleh tuannya apabila kiki c3nderung tidak menyukai tetamu yang datang ke rumahnya sehingga “m3nghal4u” tetamu yang datang itu dengan bunyi yang seperti kiki ter4nc4m dengan tetamu itu.

Video:

Ramai w4rganet berpendapat di ruangan komen bahawa sebab yang m3mungkinkan kiki bertind4k dengan 4gres1f adalah kerana kiki m3ngesan bau kucing yang lain pada k4sut atau pada individu itu yang datang sebagai tetamu, itulah sebabnya kiki bertindak 4gres1f begitu.

Sumber: imuslimnetwork

Leave a Comment

error: Content is protected !!