Dah tiada idea nak keluark4n si Oyen dari dalam tel4ga. lelaki ini terpaksa guna teknik ni untuk selamatkannya.

Dah tiada idea nak keluark4n si Oyen dari dalam tel4ga. lelaki ini terpaksa guna teknik ni untuk selamatkannya.

Namun selain daripada comel, kucing juga haiwan yang n4kal dan ada sahaja tingk4h l4ku mereka yang boleh memeningk4n kep4la. Sama seperti rakaman yang tul4r di media s0sial ini tentang gel4gat seekor kucing yang terjvn ke dalam tel4ga dalam membuat sekumpulan remaja ber4sa cem4s.

Tentu sahaja gel4gat kucing antara yang sentiasa menjadi perhatian buat warganet malah dengan adanya pelbagai pl4tform yang boleh membuatkan pengguna dapat berkongsikan gelagat si comel-comel itu, ramai yang dapat mengembirakan diri.

Gelagat kucing itu diperhatikan oleh sekumpulan remaja yang ingin menyel4matkan si bulus itu dengan b4ldi yang ada pada tel4ga tersebut. Pada awalnya kucing tersebut cuba untuk keluar dengan sendiri namun g4gal kerana t3rgelincir dan j4tuh s3mula ke dalam tel4ga sehingga menyeb4bkan satu bad4n b4sah.

Video yang dikongsikan itu juga tul4r dan menerima hampir tiga juta tontonan setakat ini. Menerusi video yang dikongsikan ini, kelihatan seekor kucing yang terjvn ke dalam tel4ga di sebuah perkampungan.

Video :

M3ninjau ke ruangan komen, rata-rata warg4net memuji tind4kan remaja tersebut untuk menyel4matkan kucing itu walaupun g4gal. Tentu sahaja warganet turut tercvit hati dengan kepandaian kucing tersebut yang boleh pula melomp4t keluar dari tel4ga dengan sendiri.

Remaja tersebut cuba menghvlurkan b4ldi menggunakan tali dengan mengharapkan kucing tersebut masuk ke dalam baldi itu. Namun apa yang terj4di kucing itu membuat percvbaan kali kedua untuk keluar dan lomp4tan itu berjaya keluar dari tel4ga tersebut.

Sumber: imuslimnetwork

Leave a Comment

error: Content is protected !!