Dah Bosan Mkn Ikan ,Nk Cuba Menu Baru Seskali .. Kwn Oyen Slamber Kebas Roti Cvri Perhatian Ramai

Dah Bosan Mkn Ikan ,Nk Cuba Menu Baru Seskali .. Kwn Oyen Slamber Kebas Roti Cvri Perhatian Ramai

Setiap hari banyak karenah haiwan seperti kucing yang dikongsikan di laman aplikasi media sosial seperti laman Instagram atau laman Tik Tok. Pelbagai cerita menarik yang membuatkan ramai yang suka menonton karenah haiwan yang comel dan manja ini.

Terutama bila melibatkan kucing, kucing antara yang paling diminati oleh ramai penggemar haiwan peliharaan. Kucing mempunyai satu tarikan yang membuatkan ramai yang suka bermain dan memelihara sebagai hobi mereka.

Tidak dapat dipastikan bahawa kucing itu telah “mencvri” atau mengambil dari mana- mana kedai. Menurut pemilik video itu, kucing itu disyaki “mencvri” sebungkus roti gardenia itu ataupun mungkin juga kucing itu menjumpai roti itu dan membawa pulang ke rumah.

Terkini, sebuah rakaman video telah dimuatnaik di laman aplikasi Reels apabila seekor kucing dilihat sedang mengg1git sebungkus roti gardenia sambil berlari secara perlahan-lahan ke sebuah rumah.

Menjengah ke ruangan komen pula, bukan kucing yang dikomennya tetapi ramai yang melihat lembu yang hanya terpegun melihat kucing yang pelik membawa balik sebungkus roti gardenia dan juga ada yang memuji “comel” kucing itu.

Sumber: imuslimnetwork.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!