Bekas Kekasih “T3rgam4k” Bak4r Gadis Hidup-Hidup, Setelah Lamaran D1tol4k Keluarga

Bekas Kekasih “T3rgam4k” Bak4r Gadis Hidup-Hidup, Setelah Lamaran D1tol4k Keluarga

Seorang gadis dipercayai telah dib4kar h1dup-h1dup oleh bekas kekasih g4ra-g4ra men0lak lamaran seorang lelaki. M4ngsa yang dikenali sebagai Siti Zahra telah ditemui di kebun ubi kayu oleh penduduk Desa Suradita di Tangerang, Banten, Indonesia.

Gadis dib4kar hidvp-h1dup

Mangsa yang berusia 19 tahun itu dilaporkan hil4ng sehari sebelum may4tnya ditemui t3rbak4r. Penemuan m4yat gadis mal4ng berkenaan dijumpai oleh penduduk tempatan yang hendak bercucuk tanam dan m4ngsa dikatakan masih dalam keadaan terb4kar serta berasap pada ketika dijumpai.

Menurut Ketua Polis Daerah Selatan, Assisten Komisioner Imam Imanuddin, motif p3mbunvhan dipercayai kerana m4ngsa dan keluarganya telah men0lak lamaran pemuda berkenaan. Susulan daripada itu, lelaki terbabit berasa mar4h dan tidak boleh menerima kenyataan bahawa lamarannya dit0lak.

Jelasnya lagi, kedua-dua suspek yang berusia 20 tahun dan juga 42 tahun itu berjaya ditangkap kerana disyaki terbabit dalam pembunuhan gadis berkenaan.

Motif suspek adalah disebabkan dend4m terhadap m4ngsa dan keluarga. Suspek 1 mempunyai hubungan dengan m4ngsa dan ketika dia melamar m4ngsa, suspek dan keluarganya dit0lak oleh keluarga m@ngsa.

Keluarga t0lak lamaran bekas kekasih

Walau bagaimanapun, bapa mangsa, Aziz telah tampil untuk memberi penjelasan mengenai alasan mereka m3nol4k lamaran tersebut serta mendedahkan tindakan yang dilakukan oleh lelaki berkenaan dilihat seperti m3ngugvt keluarganya.

Lelaki berkenaan pernah melamar anak saya dua atau tiga minggu yang lalu. Ya saya t0lak lamaran tersebut.

Bapanya memberitahu bahawa antara punca dia men0lak lamaran tersebut adalah disebabkan anaknya masih muda dan lelaki berkenaan dikatakan telah datang ke rumahnya sebanyak dua kali bagi tujuan sama.

Akib4t men0lak lamarannya, lelaki berkenaan bertindak mengeluarkan surat perjanjian yang dibuatnya sendiri untuk ditandatangani oleh Aziz. Surat berkenaan mengatakan bahawa jika terjadi sesuatu pada Siti Zahra, ahli keluarga tidak boleh menuntutnya.

Saya hanya cakap, abang jaga adik abang, saya jaga anak saya. Saya tidak faham dengan ugvtan itu. Adakah anak saya hamil dan dia nak lepaskan tanggungjawabnya? Saya cakap setahu saya anak saya masih lagi datang bulan dan tidak mungkin dia akan m3malvkan keluarganya.

Namun, ahli keluarga m4ngsa masih lagi menunggu keputusan bedah siasat di Hospital Polis Kramat Jati.

Sudah baca artikel ini?Jangan lupa like dan share ya..Terima Kasih Banyak!

Sumber:ohbulan.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!