Anda Tidak Memilih Kucing, Kucing Memilih Anda

Pengguna Imgur PotatoWasteland (PW) sedang menaiki keretanya selepas bekerja apabila seekor anak kucing halia berlari ke arahnya.

Suhu berada di bawah paras beku malam itu, jadi dia mengangkatnya, masuk ke dalam, mengambil kotak, dan membawanya pulang ke rumah untuk malam itu.

PW berkata: “Dia bermalam di garaj saya kerana saya tidak tahu apa-apa tentang dia.

Saya tidak pernah bertemu dengan kucing peluk seperti itu. Disiarkan di Facebook dengan harapan dapat mencari pemiliknya, dan keesokan harinya saya akan membawanya ke tempat perlindungan haiwan untuk mereka datang mencarinya.

Walau bagaimanapun, pusat perlindungan tempatan kami mengalami kesukaran untuk menyingkirkan anak kucing (terlalu sarat dengan kucing) dan kami kemudian mendapati dia tidak sumbing, jadi dia berkemungkinan besar sesat.”

Mereka membawanya ke tempat perlindungan dan seperti yang anda lihat dia kelihatan seronok berada di dalam kereta, malah mencari masa untuk tidur sebentar.

“Balik rumah! Oleh kerana beratnya belum cukup dua paun, tempat perlindungan membenarkan saya memeliharanya sebagai kucing angkat.

Saya akan membawanya kembali dalam masa seminggu atau lebih untuk dia dimandulkan, menjalani vaksinasi sekali lagi, dan jika dia memenuhi keperluan berat, saya secara rasmi boleh mengambilnya sebagai anak angkat!”

“Pancaran matahari dengan cepat menjadi tempat kegemarannya. Saya tidak memilih kehidupan kucing. Kehidupan kucing memilih saya.”

Saya memang suka cerita menyelamat dengan pengakhiran yang menggembirakan – saya rasa kitty tahu bahawa lelaki ini akan menjadi manusia selamanya!

Leave a Comment

error: Content is protected !!