Anak kucing yang ketakutan telah diselamatkan dan diberi kehidupan baru selepas Нada yang lain ditinggalkan

Apabila Animal’s Cottage – Rescue Center mengetahui bahawa seekor anak kucing malang telah mengeong di taman selama beberapa hari, mereka bergegas menyelamatkan anak itu. Ternyata, ibunya telah meninggalkannya, jadi dia meratap dengan kuat setiap malam untuk memanggilnya. Malangnya, ibu itu tidak pernah kembali untuk menjemput anaknya yang masih kecil, yang cuba bertahan sendiri.

Pasukan penyelamat cuba menangkapnya berkali-kali tetapi tidak berjaya. Apabila orang ramai mendekatinya, makhluk malang itu ketakutan dan melarikan diri. Pasukan penyelamat enggan berputus asa kerana dia memerlukan rumah yang bagus. Mereka terpaksa melepasi beberapa halangan untuk menyelamatkan kucing tersebut. Akhirnya, mereka dapat menangkapnya. Itulah kali pertama mereka terpaksa menyelamatkan seseorang di tengah malam.

Anak kucing itu segera dibawa ke kemudahan penyelamat, di mana dia dijaga. Mereka cuba untuk meyakinkan dan menenangkan bayi muda itu, yang takut dan masih memanggil ibunya. Mereka menawarkan dia makanan untuk mengenyangkan perutnya yang kosong dan membiarkan dia berehat sebentar. Mereka tidak mempunyai pilihan selain memberinya makan dan memujanya kerana klinik juga ditutup pada masa itu.

Anak kucing itu masih ketakutan pada keesokan harinya, jadi penyelamat memutuskan untuk menggunakan kasih sayang mereka untuk membantunya lebih mempercayai mereka. Kucing itu akhirnya jatuh cinta dengan penyelamat dan rakannya. Dia sudah terbiasa tinggal bersama mereka hasil kasih sayang mereka. Biskut adalah nama panggilan barunya. Manisnya moniker!

Dia bertuah kerana Kotej Haiwan menerimanya! Ia mengambil masa yang lama untuk mendapatkan kepercayaan kucing.

Leave a Comment

error: Content is protected !!