Anak Kecil Yang Berjuang Untuk Bertahan Di Jalannya Disesuaikan Dengan Doktor Veterinar Yang Menjaga Selepasnya

Empat anak kucing muda dibawa ke tempat perlindungan di Massachusetts awal bulan lalu; tiga daripada mereka dijangka bertahan, tetapi seekor anak kucing kelabu kecil sangat sakit.

Tiada siapa yang percaya dia akan berjaya, hampir tidak berpaut kepada kehidupan.
Apabila Tara Kay, pengasas Odd Cats Sanctuary, mengetahui tentang empat makhluk aneh itu, dia menawarkan diri untuk membawa mereka terus dengan segera. Kelabu kecil itu hampir tidak dapat bertahan kerana dia sangat lembap.

Apabila Tara dan anak-anak kapalnya tiba, anak-anak kucing itu telah dihantar ke doktor haiwan dengan segera.

Gray berada dalam keadaan yang sangat mengerikan sehingga dia hampir hilang akal.
Dia bermalam di klinik, di mana seorang juruteknik veterinar melakukan segala yang dia mampu untuk memastikan dia hidup sehingga siang hari.

Selepas hari kedua anak kucing itu mula pulih. Dia mula menyuap dirinya dan menari di sekeliling bilik. Memandangkan hospital itu berhampiran dengan hutan, anak kucing itu suka berdiri di hadapan tingkap, untuk melihat pelbagai burung dan haiwan hutan.

Orang yang menjaganya tidak boleh membiarkan kecantikan ini diadaptasi oleh orang lain. Dia jatuh cinta padanya dan mengambilnya sebagai anak angkat. Dia takut jika seseorang menyesuaikannya, ia tidak cukup baik untuk menjaganya.
Memandangkan walaupun hari semakin berlalu, anak kucing itu sudah mula membesar tetapi masih memerlukan penjagaan dan ubat tambahan.

Leave a Comment

error: Content is protected !!