Anak kucing yatim piatu menyelinap di bawah ibu kucing dan berkeras mahu menjadi sebahagian daripada sampahnya

Seperti yang kita dapat perhatikan dalam tingkah laku kucing, ini adalah haiwan yang agak bebas, yang tidak semestinya memerlukan syarikat kucing lain untuk hidup bersama. Pada hakikatnya, mereka tidak memerlukan banyak daripada orang lain untuk bergembira seperti haiwan peliharaan.

Walau bagaimanapun, tidak semua salinan adalah sama. Sentiasa ada pengecualian kepada peraturan. Ini adalah kisah anak kucing comel yang menyelinap kepada sekumpulan anak anjing kecil spesies yang sama, tetapi daripada ibu yang berbeza, dan memutuskan bahawa ini akan menjadi keluarga kekalnya yang baharu.

Bella, seorang penyelamat dan pejuang setia yang memihak kepada hak haiwan, berasal dari Indonesia, adalah orang yang membuat penemuan budak kecil yang dibaptiskan sebagai Daniboi. Anak kucing yatim piatu yang malang itu sangat-sangat perlu ditarik keluar daripada keadaan menyedihkan yang dialaminya.

Kucing berusia kira-kira enam minggu itu tinggal di tulang dan kulitnya tergantung di atasnya. Dia sangat diabaikan dan kotor, dengan kelaparan yang melampau, selepas menghabiskan banyak masa bersendirian.

Memandangkan dia tidak mempunyai kenderaan untuk mengangkut haiwan itu, Bella meletakkannya di dalam kotak dan, dengan penuh berhati-hati dan sabar, memberikannya sesuatu untuk dimakan.

Budak kecil itu melahap dengan penuh nikmat semua yang dia boleh muat di dalam perutnya yang mungil itu. Selepas membersihkan dan memeriksanya dengan teliti, Daniboi menetap dan akhirnya dapat berehat dengan tenang.

Apabila dia pulih sepenuhnya, berbulu itu menyertai tiga ekor kucing lain yang diselamatkan oleh Bella. Beberapa minggu sebelum kedatangan Dani, Bella mengambil seekor kucing bunting yang hancur. Dia akhirnya melahirkan empat anak, dan ketika itulah Dani mengetahui kewujudan bakal adik-adiknya.

Dia mendengar decitan kecil yang datang dari kotak besar tempat tinggal keluarga kucing dan menyedari bahawa ibu memuja bayinya. Keesokan paginya, apabila Bella terjaga, alangkah terkejutnya dia apabila mendapati Dani sedang berbaring dengan selesa bersama rakan-rakan barunya.

Walaupun mempunyai anak kucing lain seusianya untuk dipeluk, Dani terus berpelukan dengan bayi-bayi itu, seolah-olah dia sentiasa menjadi sebahagian daripada sampah. Yang tidak penting bagi Yu-Na, matron bermisai, yang menerimanya sebagai salah seorang anaknya.

Dani kecil kelihatan gembira, gembira mempunyai adik-beradik untuk disayangi dan ibu yang melindungi. Walaupun saiznya paling besar, dia sangat seronok berkelakuan seperti bayi. Dia terus disusukan oleh ibu tumpangnya sehingga berusia tiga bulan.

Leave a Comment

error: Content is protected !!