Walaupun Kucing Ini C4cat Dengan Hanya Dua Kaki Dia Masih Menjalani Kehidupan Seperti Kucing Biasa

Rooks, seekor anak kucing, dilahirkan dengan hanya dua kaki belakang kerana cacat lahir. Dia mengalami masa yang sukar dalam hidupnya. Rooks ditempatkan di tempat perlindungan di New Orleans kerana dia tidak dapat membuang najisnya. Dia berharap untuk mencari rumah yang kekal dan penuh kasih sayang di sana.

Jackie, yang bekerja di klinik veterinar berhampiran yang bekerjasama dengan tempat perlindungan di mana anak kucing itu diberikan, kemudian memeriksanya. Dia membawanya kepadanya dengan segera dan menamakan kucing itu Little Bunny Sue Rooks Hendrickson Dean Aiki.

Selepas kucing itu menetap di rumah baharunya, perempuan simpanan baharu itu mengetahui bahawa dia hidup sama seperti kucing lain dan tiada apa pun di dunia ini yang dapat menghalangnya daripada berbuat demikian.

Rooks bukan sahaja menunjukkan bahawa dia boleh menjalani kehidupan biasa, tetapi melalui media, dia telah menyebarkan kegembiraannya ke seluruh internet.

Dia mempunyai halaman khusus di Instagram, yang mempunyai bilangan pengikut yang mengagumkan – lebih daripada 319 ribu daripada mereka.

 

Ini ialah video yang menunjukkan Rooks beraksi

Leave a Comment

error: Content is protected !!