(Video)Ikhlas Memohon Maaf Atas Kesilapan Amb1l Dad4h Dan Mengharap Dapat Pengampunan,Nia Ramadhani

(Video)Ikhlas Memohon Maaf Atas Kesilapan Amb1l Dad4h Dan Mengharap Dapat Pengampunan,Nia Ramadhani

Baru-baru ini, kec0h di serata media sosial apabila selebriti terkenal Indonesia Nia Ramadhani bersama suaminya, Ardi Bakrie ditah4n oleh pihak polis atas tuduhan peny4lahgun4an dad4h jenis sy4bu.

Anjur press conference di balai polis

Berikutan itu, pemilik nama Prianti Nur Ramadhani berkenaan tampil memohon maaf dan berharap agar mendapat pengampunan dari Allah SWT sewaktu press conference yang bertempat di Balai Polis Metro Jakarta Pusat, hari ini.

“Sore hari ini mohon izinkan saya dengan segala kerendahan hati untuk mengucapkan permintaan maaf yang sebesarnya kepada seluruh pihak terkait,” katanya.

Menangis teresak-esak mohon kemaafan

Sewaktu sedang menyampaikan permohonan maafnya, kedengaran suara bintang drama Bawang Putih Bawang Merah itu bergetar, dia mula tertunduk dan menangis teresak-esak menyesali segala perbuatannya di hadapan khalayak ramai.

Lebih-lebih lagi di saat mengakui dirinya sepatutnya menjadi contoh yang baik untuk anak tersayang, bukan sebaliknya.

“Saya Nia Ramadhani Bakrie mengakui bahwa apa yang disampaikan saya lakukan tidak menjadi contoh yang terpuji. Sebagai manusia saya sadar seharusnya saya memberikan contoh yang baik bagi anak saya dan orang-orang di sekitar saya,” kata Nia sambil menangis.

Dalam pada itu, aktres berusia 31 tahun tersebut turut memohon maaf kepada kedua ibu bapa serta keluarganya dan berharap agar kesalahannya itu mendapat pengampunan dari Allah SWT.

“Saya berharap melalui pernyataan saya ini saya bisa dibukakan pintu maaf yang sebesarnya dari semua pihak terutama orang tua saya dan keluarga besar saya, terutama anak-anak saya, terutama ada pengampunan dari Allah,” luahnya di samping suami.

Terdahulu, Nia telah ditah4n bersama pemandunya apabila kereta yang digunakan diperiksa dan didapati terdapat dad4h jenis sya bu di dalamnya.

Manakala suami kepada pelakon tersebut, Ardi Bakrie pula datang menyerah diri kepada pihak polis selepas dihubungi oleh isterinya dan mereka mengakui telah menggunakan bahan trlar4ng tersebut sejak 5 bulan yang lalu.

Tonton video penuh:

Sudah baca artikel ini?Mohon like dan share sahabat semua..Terima Kasih Banyak!

Sumber:ohmymedia.com

Leave a Comment

error: Content is protected !!