[VIDEO] “Dia Ikut Mak Dia, Superwomen” Erra Fazira, Bekas Suami Turun Padang Tengok Anak Lumba Lari

[VIDEO] “Dia Ikut Mak Dia, Superwomen” Erra Fazira, Bekas Suami Turun Padang Tengok Anak Lumba Lari

Dalam perkongsian tersebut, terlihat jelas Aleesya laju berlari sebelum berjaya merebut tempat pertama untuk acara lumba lari. Tak terkecuali suara Erra yang menjerit memberi sokongan kepada Aleesya.

Mak ayah mana yang tak excited kan bila anak-anak turut serta dalam sukan di sekolah. Pada hari kejadian, merekalah penguat anak-anak untuk lebih berusaha merebut pingat bagi membuktikan kejayaan mereka.

Baru-baru ini, primadona, Erra Fazira ada berkongsi beberapa buah video dan gambar sekitar hari sukan sekolah anak perempuannya, Engku Aleesya.

Malah, dalam perkongsian yang sama, Erra sempat memberi komen atas kejayaan puteri kesayangannya itu sekaligus mengusik bekas suaminya yang juga ayah kepada Aleesya, iaitu Engku Emran.

“Tengok la dia ikut siapa. Dia ikut mak dia Superwomen. Hahaha. s4kit hati s4kit hati (sambil tunjuk ke arah Engku Emran)” katanya dalam video yang dimuat naik.

Dalam pada itu, Engku Emran turut memuat naik perkongsian hari sukan anaknya itu dan membuat nukilan pendek tapi bermakna buat anaknya di ruangan kapsyen.

“Dia sangat pemalu dan pendiam tetapi mempunyai fikiran yang kental. Saya telah belajar untuk menerima cara dia yang tersendiri. Apabila anak-anak kita membesar, kita juga mesti membesar sebagai ibu bapa. Saya bersyukur dia melakukan dengan sangat baik di sekolah sama ada di dalam kelas dan di padang. Saya ada beberapa pencapaian dalam hidup saya tetapi bagaimana dia maju harus menjadi yang terbaik bagi saya. Jangan berhenti menggapai bintang Aleesya.” tulisnya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata tumpang gembira dengan kejayaan yang diperolehi oleh Aleesya ini. Malah, ada yang memuji sikap anak kepada pelakon Sembilu itu yang sopan dan malu.

Sumber:Oh bulan

Leave a Comment

error: Content is protected !!