Si Kucing Masuk Kelas Di Universiti Malaysia, Setelah Beberapa Minit Dia Tertidur Kerana Kuliah Membosankan

Kami semua mempunyai kursus pagi di universiti yang sangat membosankan sehingga kami tidak dapat mengelak daripada mengangguk. Oleh itu, apabila seorang pelajar berusia 21 tahun dari Universiti Islam Antarabangsa di Malaysia, Nur Elynna Binti Mohammad Shaharul Hashri, menyiarkan gambar seekor kucing bodoh sedang tidur lena di atas mejanya di tengah-tengah salah satu kuliah, komuniti Internet bertindak balas — terlalu relatable!

Gambar-gambar kucing lucu itu semuanya berpakaian dengan punggung lurus dan bersedia untuk belajar pada permulaan pelajaran menggelitik kami. Tetapi kebosanan menguasai dirinya selepas 30 minit, dan dia tergelincir ke dalam tidur yang paling dalam dalam hidupnya… Dan, secara jujur, kita tidak boleh menyalahkan kucing comel itu.

Hashri memberitahu bahawa tiada siapa yang tahu sama ada ia kereta sesat atau mempunyai pemilik, tetapi furball yang dahagakan ilmu ini sentiasa melepak di kampus universiti mereka.

Semak gambar kucing lucu ini di bawah!

Seorang pelajar dari sebuah universiti di Malaysia tweet gambar seekor kucing sedang menghadiri kuliah…

Tidak lama kemudian kucing gemuk kelabu itu tertidur dengan tidak menyesal…

Internet menjadi gila, mengatakan bahawa dia melakukan perkara yang paling boleh dikaitkan!

Oh, kucing, saya minta maaf. Kami tidak boleh mengatakan kami menyalahkan anda… Kami memahami betapa membosankan kuliah universiti.

Leave a Comment

error: Content is protected !!