Si Ibu Kucing Jalanan Menyayangi Anak Perempuan Tunggalnya Dengan Sepenuh Hati

Seekor kucing liar yang bunting telah diambil di jalan dan dihantar ke kemudahan doktor haiwan 24 jam beberapa minggu lalu.

Oleh kerana bakal ibu itu memerlukan tempat untuk membesarkan anak kucingnya, kakitangan klinik meminta bantuan kepada penyokong haiwan tempatan, Best Friends Felines.

“Adalah bertuah kerana kami dapat mencari penjaga percuma pada masa ini. Nikki dari Best Friends Felines berkata, “Kami dijangka paling awal dalam beberapa minggu, dan kami bersiap sedia untuk menampung anak kucing yang lengkap.”

Terkejut mereka, Desiri, kucing itu, melahirkan lebih awal daripada jangkaan, dengan hanya seekor anak kucing besar yang kelihatan sama persis dengan ibunya.

“Ia sangat mengejutkan, tetapi dia hanya melahirkan seekor anak kucing, yang jarang berlaku,” kata Nikki.

“Bimbang, kami membawanya ke doktor haiwan untuk ultrasound untuk memastikan tiada lagi anak kucing di dalam.”

Desiree dan bayinya yang tidak begitu kecil berpindah ke rumah penjaga (Eli) dan menetap dengan gembira. “Dia makan dengan baik, tidur nyenyak, menjaga anak itu, dan telah membuat rumah untuk dirinya sendiri.”

Mommy memberi makan kucingnya di tempat yang paling tidak dijangka.

Tanpa menghiraukan semua katil yang selesa, kotak besar yang tersedia untuknya dan perabot upholsteri yang selesa, dia memilih petak sempit yang keras dalam rangka memanjat kucing di mana anda boleh menyimpan bayi Tato yang berharga begitu dekat sehingga tiada tempat yang lebih dekat.

“Cintanya kepada Tato, seperti anak tunggal, tidak terhad – tidak ada adik beradik lelaki yang boleh bersaing dengan gadis itu untuk perhatian ibunya,” kata Nikki.

Selepas menghabiskan minggu pertama dekat dengan anak perempuannya, Desiri akhirnya mula mengambil rehat kecil antara penyusuan dan menggunakannya untuk belajar di rumah.

“Dengan rasa ingin tahu yang berhati-hati, dia memeriksa semua bilik sebelum kembali ke tugas ibu,” Eli berkongsi. “Tato masih bayi yang paling besar, bulat dan gebu.”

Saiz Tato mengejutkan semua orang di pejabat doktor haiwan apabila dia masuk buat kali pertama. Kata-katanya terhiris apabila kelopak matanya terbuka, yang diambil kesempatan oleh gadis itu sepenuhnya.

Sebaik sahaja dia mempunyai kuasa yang mencukupi dalam ototnya, dia mula bergerak. “Tato bekerja keras untuk bangkit semula; dia tabah, dan jika dia tidak tidur siang, dia bergerak.”

Desiree komited terhadap kesejahteraan anak perempuannya, memastikan dia sentiasa bersih dan cukup makan.

Tato melepasi setiap peristiwa penting dengan mudah. Ibu sangat teruja dengannya.

“Tato juga telah mengetahui betapa dia sangat menyukai membelai. Eli menulis, “Dia menutup matanya dan menarik dirinya perlahan-lahan ke arah tapak tangan saya, memaksimumkan sentuhan.”

Ibu yang bertanggungjawab keluar dari bilik untuk menyambut kucing dan anjing kejiranan. Namun, apabila dia mendengar Tato menangis, dia berlari ke belakang dan mencium kucing itu.

“Dia tidak meninggalkan bilik untuk masa yang lama, tetapi saya harap kami akan dapat menikmati berbaring di sofa bersama ibu Desi apabila Tato berkembang lebih mudah alih dan berdikari.”

Ibu dan anak perempuan tersentuh dengan penampilan mereka, kasih sayang antara mereka sangat menggembirakan. Mereka saling memberi kegembiraan dan sokongan setiap hari.

Leave a Comment

error: Content is protected !!