“Sharnaaz bagus betul la, Anak pergi Umrah dia hantar, Anak balik dia tunggu kat Airport, betul bapak bertanggungjawab ni”

“Sharnaaz bagus betul la, Anak pergi Umrah dia hantar, Anak balik dia tunggu kat Airport, betul bapak bertanggungjawab ni”

Menerusi vide0 yang dimu4t naik di laman TikT0k, pelak0n berusia 37 tahun itu dilih4t melep4skan rindu dengan mendukung erat anak lelakinya itu selep4s hampir dua minggu berjauhan.

Baru-baru ini, pelak0n Sharnaaz Ahmad tel4h mendapat perhatian 0rang ram4i selepas dilihat meng.hantar anaknya, Jebat Jayden dan bek4s isteri, Noor Nabila di Lapangan Terbang untuk mengerj4kan ibadah umrah.

Terkini, Sharnaaz sekali lagi menj4di perhati4n apabila turut menjemput mereka berdua di Lapngan Terbang selepas pul4ng dari mengerj4kan umrah.

Sehingga kini, perk0ngsian tersebut telah mendap4t 758.4K t0nt0nan, 33K tanda suka, dan 199 k0men di laman TikT0k.

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netizen tel4h memuji Sharnaaz atau nama penuhnya Sharnaaz Ahmad bin Basir Ahmad kerana sangat mengutam4kan tanggungjawab terhad4p anaknya.

Bukan itu sahaja, ram4i juga yang mengh0rmati cara pelak0n filem Juvana itu yang masih mengek4lkan hubungan akrab dengan keluarga bek4s isteri walaupun mereka sud4h berpisah.

Sumber: Beautifulnara

Leave a Comment

error: Content is protected !!