Seorang lelaki menemui seekor kucing yang terbiar dan ketakutan di bawah traknya dan tidak dapat menahan diri untuk menolongnya

Pengguna JustAnotherGoodGuy Reddit memuat turun video pertemuan nasibnya dengan anak kucing yang ketakutan, yang memegang kenderaan barangan berat di sebelah tempat kerjanya.

Ia menjadi diketahui dan terbukti menjadi kes ibu kucing itu pergi dan menyingkirkan anak kucing aneh itu. Redditor juga menambah seekor lagi anak kucing tidak ditemui. Dia hanya faham bahawa dia tidak boleh meninggalkan anak kucing yang tidak selamat dan terancam itu seorang diri di jalan.

Dalam mesej teks kepada isterinya, JustAnotherGoodGuy bertanya sama ada dia boleh membawa anak kucing itu pulang selepas mendapati anak kucing itu ditinggalkan. Isterinya menjawab bahawa adalah mustahil untuk menolak perkara yang baik itu.

Dia dan isterinya membawa kucing comel dan tidak bersalah itu kepada doktor haiwan selepas beberapa ketika. Doktor haiwan memeriksa kucing itu dengan teliti dan juga memvaksinasinya.

Pada asalnya diberi nama Axel, kucing ini ditemui ketika baru berusia empat atau lima minggu. Dari saat pengangkatan, Axel akan mempunyai rumah selama-lamanya dan akan bahagia. Kawannya ialah seekor kucing berumur 19 tahun dan seekor anjing berumur 2 tahun. Kucing itu kini selamat dan sihat serta dikelilingi dengan kemesraan dan penjagaan.

SUMBER :BERANI BANGKIT MEDIA

Leave a Comment

error: Content is protected !!