Pussyfoot The Homeless Cat telah menyertai Rumah penjagaan dan Telah Diupah

Oreo, seekor kucing, berjaya mencari jalan masuk ke rumah penjagaan dan mendapatkan pekerjaan untuk dirinya sendiri. Dia bertindak sebagai keluarga tempatan. Di Cleveland, St. Augustine Health Ministries Ohio, penyambut tetamu Carmen Delgado berkata, “Dia membantu penduduk, dia membantu kakitangan, dan kami hanya memujanya.

Kucing kecil itu disukai oleh kedua-dua pelanggan dan kakitangan. “Kebanyakan pelanggan di sini mempunyai haiwan… Jadi mempunyai Oreo di sini dan membenarkan orang ramai membelai kucing itu dan memeriksa kesihatan kucing itu… ia memberikan… sensasi rumah itu, menurut Dana Carns, pengarah kemajuan.

Pussyfoot The Homeless Cat telah menyertai Rumah penjagaan dan Telah Diupah

Walaupun pada hujung minggu atau pada waktu malam, kakitangan terus mengambil gambar untuk saya. Oreo sama ada “duduk di bangku dengan penduduk yang sedang menunggu pengangkutannya” atau “Oh lihat, Oreo berada di kaunter penerimaan tetamu, menjawab telefon kerana selepas waktu bekerja.”

“Apabila Oreo tiba, penduduk kampung sangat gembira. Mereka semua memujanya dan pergi mencari dia untuk dipeluk,” kata Carns.

Oreo, entah bagaimana, masuk ke rumah penjagaan dan mendapat pekerjaan untuk dirinya sendiri.

“Dia seperti keluarga di sini. Dia membantu penduduk, dia membantu pekerja, dan kami hanya menyayanginya.”

“Kebanyakan orang yang kami berkhidmat di sini mempunyai haiwan peliharaan… jadi untuk mempunyai Oreo di sini… untuk dapat keluar dan membelai kucing itu. Dan lihat bagaimana keadaan kucing itu… ia membawa… perasaan seperti di rumah.”

Kerana ia melebihi waktu perniagaan, Oreo menjawab telefon di kaunter penerimaan tetamu.

“Saya fikir ia hanya membawa banyak ketawa, banyak senyuman, dan banyak perkara biasa.”

Lihat video ini di sini:

Leave a Comment

error: Content is protected !!