Puji Kelazatan Burger Ramly ,Review Dari Y0utuber UK Ini Jadi Tumpu4n Ramai”Burger Terb4ik Yang Pernah Saya Makan”

Seperti kisah yang tul4r baru-baru ini dimana seorang Vlogger yang berasal daripada UK telah melawat ke Malaysia untuk bercuti dan merasa makanan-makanan tempatan yang ada di Malaysia.

Malaysia memang terkenal dengan pelbagai jenis makanan untuk gol0ngan yang suka makan lewat malam. Semakin lewat malam, semakin ramai pula memb4njiri gerai makan.

Puji Kelazatan Burger Ramly ,Review Dari Y0utuber UK Ini Jadi Tumpu4n Ramai”Burger Terbaik Yang Pernah Saya Makan”

Boleh dikatakan ramai suka makan burger apabila lapar tengah malam kerana ia sedap dan mudah didapati.

Pada awalnya dia menginap di sal4h sebuah hotel berdekatan dengan sebuah stall Ramly Burger dan setelah dia datang, ada beberapa pelanggan yang sudah beratur, dan menunggu pesanan mereka selama kira-kira 40 minit.

Vlogger yang bernama Heli tersebut telah mencuba s4lah satu burger terbaik yang pernah dihasilkan oleh tamadun manusia iaitu burger Ramly.

Difahamkan, dia menempah burger daging yang disertakan dengan keju, mayonis, sos berbeku dan perasa lain yang berharga RM10.

Kelihatan beliau teruja pada suapan pertama, “Daging lembu, sangat berair. Sosnya, manis. Rotinya, dib4kar dengan elok. Sal4h satu burger terbaik yang pernah saya makan. Saya suka, kawan.”

Uishhh kalau macam ni min pun terliur, tapi nak cari mana burger ramly tengah hari rembang ni kan hahahahaa

Meninjau di ruangan komen, orang ramai mengalukan kedatangannya ke Malaysia dan memberikan cadangan mengenai burger lain yang menarik untuk dipesan.

Ada juga individu yang dipercayai warg4negara luar menyatakan bahawa dia tidak sempat merasai burger Ramly di Malaysia tetapi akan mencubanya jika ke sini semula suatu hari nanti.

 

Sumber: gm

Leave a Comment

error: Content is protected !!