Pot0ngan Babak H4mun Syukri Yahya Tvlar ,Puteri Sarah D3dah Scene Dibuat Pada Hari Fail C3rai.

Puteri Sarah punya m4rah sampai betul!
Namun, watak Puteri Sarah Liyana yang memegang watak Umairah turut menjadi perhat1an lebih-lebih lagi dia menjadi rakan kepada Hannah yang merupakan watak utama.

Potongan babak Umairah mem4rahi Syed Azril telah tul4r di media sos1al kerana ramai yang merasakan ia seperti luahan am4rah Puteri Sarah dengan apa yang berlaku ketika ini.

Drama bersiri ad4ptasi novel yang paling ditunggu, Andai Itu Takdirnya sudahpun ditayangkan di saluran Astro. Gandingan mantap pelakon hebat,

Shukri Yahaya dan Hannah Delisha benar-benar menjadi dan ramai yang berpu4s hati dengan lak0nan mereka.

Memang pu4s hati tengok Sarah lepas g3ram
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wargnet telah meninggalkan komen dengan berasa’ ser4m’ jika menjadi Shukri kerana dih4mun dengan begitu ‘d4syat’ oleh seorang wanita.

Pelakon Idzham Ismail yang memegang watak Ikram turut menyatakan yang dia hampir ‘h4ngus’ ketika berada di sebelah Umairah sewaktu mem4rahi Syed Azril.

Kena h4mun kaw2!
Ramai yang berpendapat bahawa sedutan dari episod tersebut betul-betul ‘sampai’ kepada penonton lebih-lebih lagi gerakan badan menjadikan bab4k berkenaan cukup ‘real’.

Puteri Sarah turut berkongsi video tersebut di Instagram dengan menulis kapsyen ‘Umairah on faiyahh!!!’ beserta ucapan terima kasih kepada penulis novel dan skrip serta pr0duksi drama yang memberikannya peluang berlakon dalam drama tersebut.

‘One take’ je, kebetul4n pada hari sama fail c3rai


Menerusi komen, pemilik nama sebenar, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin itu mengatakan yang bab4k tersebut dibuat secara

‘one take’ dan kebetulan pada hari dia menfailkan pencer4ian tempoh hari.

Drama Andai Itu Takdirnya telah mula bersiaran pada 6 Mac 2023 di Astro Ria. Difahamkan drama adaptasi novel karya Siti Rosmizah ini mempunyai 60 episod dan ditayangkan pada setiap Isnin hingga Khamis.

Antara b4risan pelakon yang menjayakan drama berkenaan adalah Hannah Delisha (Aliya), Shukri Yahaya (Syed Azril), Idzham Ismail, Puteri Sarah dan ramai lagi.

Sumber: Puteri Sarah, Twitter NanieyZakuan

Leave a Comment

error: Content is protected !!