“Oitt kucing ,tu patung kucing lah bukan member ko tu”komen netizen

Jenny Salzer sedang melawat Goodwill pada bulan Mac apabila dia terjumpa patung kucing hitam.
Ia mempunyai beberapa calar dan calar, tetapi ia mempunyai persamaan yang luar biasa dengan kucingnya Cosmo.
Salzer membeli patung kucing itu dan mendirikannya di atas tangga di hadapan rumahnya. Dia terlupa tentang pembelian spontan itu sehingga suatu hari, semasa duduk di luar rumah dengan Cosmo, dia melihatnya.

Kucing itu segera tertarik kepada adiknya yang ganjil dan mula menghidunya dan menggosok mukanya pada batu itu. Cosmo lebih suka objek lembut. “Dia seronok bermain! Dia juga suka memeluk dan membuat biskut daripada apa-apa yang berbulu,” kata Salzer kepada The Dodo. Patung itu, sebaliknya, nampaknya terkecuali.


Cosmo telah menjadi semakin berhubung dengan patung itu dalam beberapa bulan sejak itu. Salzer kadang-kadang akan menangkap Cosmo meletakkan kakinya di sekeliling patung itu dalam pelukan yang hebat dan menggosok mukanya pada mukanya, seolah-olah menuntutnya.

“Dia sentiasa menikmati patung itu, tetapi dia tidak begitu menyukainya sebelum ini,” jelas Salzer.

Apabila kucing yang sebahagian besarnya di dalam dibenarkan menghabiskan masa di halaman di bawah pengawasan ibunya, dia suka bersosial dengan rakannya. Apabila Cosmo tidak memberi perhatian kepada patung itu, dia nampaknya menikmati syarikatnya: “Dia duduk di sebelahnya sekali-sekala,” kata Salzer.

Sama ada atau jika Cosmo mengenali sedikit tentang dirinya dalam patung itu, Salzer sangat gembira dengan pembeliannya, dan Cosmo jelas juga begitu.

Leave a Comment

error: Content is protected !!