“Oii Kucing kau pun sibuk nak join sekali Catwalk atas pentas” komen netizen

Lagipun, mereka merujuknya sebagai catwalk.

Tetapi ia tidak menjadikannya kurang mengejutkan apabila seekor kucing tulen memilih untuk memasuki pentas di tengah-tengah pertunjukan fesyen baru-baru ini di Turki, meraih kedua-dua acara itu dan hati semua orang. dengan kekerasan.

Walaupun fakta bahawa orang dalam perniagaan fesyen terkenal sukar untuk menarik perhatian, mereka yang hadir di Pertunjukan Fesyen Antarabangsa Esmod, yang berlangsung minggu ini di Istanbul, tidak menjangkakan perkara ini. Nampaknya kemunculan kucing yang tidak dijangka di landasan itu menarik lebih banyak perhatian daripada orang ramai daripada pakaian yang dipamerkan.

Menurut pereka fesyen Göksen Hakk Ali, “semua orang terkejut.”

Walaupun asal usul kucing itu tidak diketahui, jelas dari tindakannya bahawa dia mencari pengabdian yang tidak berbelah bahagi daripada penonton. Dan itu bukan perkara yang dia sanggup bincangkan, berdasarkan serangan kecilnya yang cantik terhadap model yang sedang berjalan.

Sudah tentu, kucing yang mengamuk itu mungkin perlu meredakan kemesraannya di atas pentas, tetapi dia pasti mendapat topang landasan. Ketika ditanya sama ada model kucing yang bercita-cita tinggi itu boleh mempunyai masa depan dalam industri fesyen, Hakkı Ali mengakui ia tidak boleh diketepikan.

“Haha, mungkin,” katanya. “Kenapa tidak?”

Bakat seperti itu sememangnya sukar untuk dilepaskan.

Leave a Comment

error: Content is protected !!