“MasyaAllah ramainya peminat Wara”- Warganet

“MasyaAllah ramainya peminat Wara”- Warganet

Bellaz sangat komited dengan kerjayanya sebagai mua hampir setiap hari Bella akan membuat live di facebook miliknya untuk berkongsi pelbagai jenis makeup.

Mua bellaz antara Mua dan instafamous yang agak tinggi follower di malaysia. Dia juga antara mua yang paling top di malaysia mana taknya setiap inci hasil tatahias bellaz pasti memberi magic kepada wajah seseorang. Daripada wajah yang biasa biasa mampu menjadi lebih cantik daripada princess.

Bellaz juga antara mua kegemaran pengantin untuk hari bahagia mereka. Bellaz ada membuat kelas makeup di seluruh malaysia untuk semua wanita di luar sana yang ingin belajar makeup dengan nya.

Bellaz di kurniakan 4 orang anak dua perempuan manakala 2 lagi lelaki. Anak bongsu Bellaz sering mendapat perhatian netizen sebab Lofa sangat comel macam anak patuung dan gelagat Lofa juga membuatkan ramai yang geraam. Lofa sangat suka senyum dan gelak.

Agak agak macam mana lah muka comel Lofa kalau menangis kan sebab sering tengok Lofa happy sahaja di ruangan instagram milik Bellaz.

Lofa sering mendapat pujian daripada netizen dan peminat bella sebab gayanya yang bersahaja dan spontan mencuiit hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Badannya yang agak deb4b temb4m juga membuatkan ramai yang geraam dengan kecomelan Lofa.

Bellaz sering berkongsi video dan aktiviti Lofa di laman sosial. Menerusi perkongsian terbaru Bellaz dia bersama anak anaknya sedang menunaikan umrah. Lofa anak bongsunya sangat happy di sana asyik gelaak dan senyuum sahaja.

Selain ramai yang suka Lofa termasuklah orang arab di sana. Ramai yang teruja bergambar dengan Lofa anak Bella walaupun mereka tidak mengenali siapa Bellaz sebenarnya di Malaysia.

Rupanya bukan rakyat malaysia sahaja yang comel dengan Lofa ye, semua orang yang tengok tidak kira siapa pasti mengambil peluang ciium dan bergambar dengan Lofa. Kecomelan Lofa lagi terserlah apabila dia bertudung sarung. Bijak sangat Lofa sebab langsung tidak merasa rimas dan juga tidak tariik tariik tanggalkan tudung tersebut.

Antara Komen Netizen :

sumber : muabellaz, mh

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!