“Letak Tangan Atas Peha, Auto Macam Baba Dia” Comelnya Jebat Jayden Berceloteh, Ramai Geram!

Salah satu video yang dikongsikan oleh ibunya adalah telatah comel Jebat yang berkongsi perkongsian ketika sedang beristirehat di sana.

Si comel Jebat yang kini berada di Tanah Suci bersama seluruh keluarganya tetap menarik perhatian ramai. Mana tidaknya, ada sahaja aksi comel Jebat sepanjang berada di sana.

Sebut sahaja nama Jebat Jayden, pasti sudah terbayangkan kepetahan Jebat dengan aksi spontannya menjawab pelbagai soalan.

Bahkan aksi dan celoteh Jebat yang sempat bertazkirah turut dimuat naik oleh ibunya di Insta Story. Memang petah dan comel.

Anak cilik itu petah bercerita mengenai manfaat minum air zam- zam kepada keluarga. Malah, ketika ahli keluarga bertanyakan soalan berkenaan solat, Jebat terus menjawab dengan yakin. Langsung tidak kekok.

“Letak tangan atas peha, auto macam Baba dia”
Paling menarik perhatian pastinya gaya bersahaja Jebat yang seakan-akan gaya ayahnya ketika berceloteh panjang.

Dengan tangan yang diletakkan di peha, aksi comel Jebat tak ubah seperti ayahnya Sharnaaz yang dikenali dengan gaya bersahaja ketika bercakap. Sama!

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan gelagat Jebat Jayden yang begitu petah malah begitu baik sepanjang berada di Tanah Suci.

Bahkan wargamaya turut memuji kecerdikan kanak- kanak 5 tahun itu walaupun sedikit pelat, namun berusaha untuk bercakap dengan orang sekeliling.

Sumber:pa & ma

Leave a Comment

error: Content is protected !!