Kucing yang Diabaikan Mendapat Perubahan Selepas Dibebaskan Daripada 5 Paun Bulu Kusut

Pada Disember 2016, The Anti-Cruelty Culture of Chicago mendapat panggilan telefon mengenai seekor kucing Parsi yang diabaikan bernama Sinbad yang tinggal bersendirian di bilik bawah tanah seorang warga emas, yang tidak dapat menjaganya.

Apabila penyiasat persendirian pergi ke kediaman lelaki itu untuk memeriksa kucing itu, mereka terkejut dengan apa yang mereka temui. Kucing peliharaan itu sebenarnya telah diabaikan sehingga dia terperangkap di rambutnya sendiri dan dia mungkin sukar berjalan.

Rambut itu sangat kusut dan juga besar (sekitar 5 paun tambahan), ia sarat dengan habuk dan juga najis.

Penyiasat persendirian bercakap dengan lelaki senior itu, dan dia menerima penyerahan Sinbad ke tempat perlindungan haiwan peliharaan. Mereka bergegas membawa Sinbad ke tempat perlindungan dan juga pasukan itu menghabiskan berjam-jam memotong bulunya. Pada akhirnya, dia kelihatan seperti kucing yang serba baharu.

Tidak kira setiap perkara kecil yang dia alami, Sinbad sangat manis dan juga suka mendapat kasih sayang daripada semua orang. Walaupun dia tidak dilayan dengan baik sepanjang hidupnya, dia masih menyayangi individu.

“Kucing jahat itu berterima kasih atas apa-apa jenis kasih sayang yang diterimanya kerana dia telah mengeluarkan kepompong tikarnya.”

Syukurlah, seorang lelaki bernama Elliot mengambil alih Sinbad dan memberinya rumah kekal. Dia pastinya menikmati rumah baharunya serta ayah baharunya.

Akhirnya, kucing peliharaan senior yang menyenangkan itu sebenarnya telah menemui kawasan yang sangat baik untuk menghargai kehidupan yang puas.

Leave a Comment

error: Content is protected !!