Kucing Munchkin Comel Dengan Senyap Menghadiri Kelas Bersama Pemilik Semasa Di Dalam Meja

Haiwan peliharaan mempunyai kuasa yang menakjubkan untuk memperbaiki sebarang keadaan seribu kali ganda. Apabila anda tiba di rumah dalam keletihan kerana seharian di tempat kerja atau sekolah atau tidak mempunyai motivasi untuk mencapai apa-apa sama sekali, kadangkala apa yang diperlukan untuk membuat anda berasa lebih baik ialah melihat haiwan kesayangan anda yang gebu datang menyambut anda.

Pada masa lain, anda mungkin perlu pergi bekerja atau sekolah tetapi tidak mahu meninggalkan haiwan kesayangan anda. Malangnya, kami tidak dapat membawa bulu kecil kami ke mana sahaja kami pergi.

Ba Dun ialah kucing Munchkin berusia 1 tahun yang comel dari China

Klip comel kucing gebu yang tidur dengan tenang di dalam meja sekolah baru-baru ini menjadi popular di Douyin. Pemiliknya, Cik Wen, nampaknya membuat keputusan untuk membawa kucing Munchkinnya yang berusia setahun ke kelas dengannya kerana dia tidak membenarkannya

Teruskan Membaca Di Bawah AD ini
Pemiliknya baru-baru ini membawanya secara diam-diam ke kelas universiti selepas enggan membenarkannya meninggalkan rumah tanpa dia.

“Ba Dun terus memeluk kaki saya dan kelihatan sangat sedih kerana dia mahu saya tinggal bersamanya,” kata pemilik Ba Dun kepada MailOnline.

“Tetapi saya lambat ke kelas saya. Saya tidak sanggup mengecewakannya jadi saya membawanya bersama saya ke kelas.”

Rakaman yang merakam Ba Dun duduk dengan tenang di dalam meja kelas telah dikongsi dalam talian dan cepat menjadi tular

Ngomong-ngomong, nama kucing itu ialah Ba Dun, yang secara kasarnya diterjemahkan kepada “lapan makan malam” sekiranya anda ingin tahu. Pemilik kucing itu menjelaskan maksud di sebalik nama suka bermain itu kepada MailOnline, dengan berkata, “Dia benar-benar boleh makan lapan hidangan setiap hari jika saya membenarkannya.”

Leave a Comment

error: Content is protected !!