Kucing Kanan Liar Menjadi Anak Mama Sepenuhnya

Encik Belvedere adalah sebahagian daripada koloni kucing luar yang kecil.

Dianggap bahawa dia berusia lebih 10 tahun, dan luar biasa bagi kucing jantan untuk bertahan di jalanan untuk tempoh masa itu.

Orang ramai terus cuba menyelamatkan Mr.B tetapi mereka tidak pernah berjaya menangkapnya. Akhirnya, dia memutuskan untuk meminta pertolongan.

“Apabila En.B akhirnya masuk ke dalam salah satu perangkap, saya rasa dia sedar bahawa dia memerlukan bantuan dan mungkin kami akan membantunya.”

“Dia mempunyai kurap dan hama telinga yang sangat teruk dan saya masih ingat dia melihat saya melalui perangkap dengan mata tuanya yang besar seolah-olah berkata, okay apa yang berlaku seterusnya.”

Jadi dia dibawa ke doktor haiwan di mana didapati bahawa dia benar-benar sakit, ternyata dia juga mempunyai FIV dan kerana FIV dalam kucing boleh menjadi serius, dikhuatiri mereka akan membunuhnya.

Tetapi Lindsey (penjaga) memutuskan untuk membawanya pulang, dia tahu ia akan menjadi sukar tetapi dia melihat di matanya bahawa dia mempunyai sedikit pergaduhan lagi jadi dia tidak berputus asa dengannya.

Sudah tiba masanya untuk kucing senior ini mendapat kasih sayang dan perhatian yang sewajarnya.

Tonton video untuk melihat apa yang berlaku:

Leave a Comment

error: Content is protected !!