Kucing Comel Pergi Ke Pantai Buat Pertama Kali & Tidak Boleh Berhenti Senyuman

Lihat sahaja senyuman itu!

Sejak PKP bermula, ramai di antara kita telah mengimpikan hari di mana kita boleh bebas menjelajah pantai lagi untuk melarikan diri dari tekanan hidup. Walaupun masih belum selamat sepenuhnya untuk orang ramai mula berpusu-pusu ke pantai lagi, kita semua boleh merealisasikan impian kita dengan mengagumi lawatan pertama kucing comel ini ke pantai!

“Ini kali pertama dia pergi ke pantai,” kata Semsema Mahmoud, pemilik kucing itu, selepas menyiarkan beberapa siri gambar comel yang mempamerkan kucing berbulunya menikmati setiap saat di bawah matahari dalam kumpulan Facebook, Travel Secrets Club.

Kucing kecil yang teruja pada mulanya boleh dilihat secara ingin tahu meninjau persekitarannya dengan kakinya menggali ke dalam pasir. Kucing comel itu kemudiannya memancarkan senyuman lebar pada kamera untuk berkongsi kegembiraannya kerana dapat merasai pengalaman di pantai buat kali pertama.

Selepas beberapa saat, dia memutuskan untuk melompat di atas kerusi pantai dan berasa selesa. Dia hampir tidak dapat menahan keterujaannya sendiri sambil menghabiskan sisa waktu petang yang cerah dengan bersantai dan bersantai di tepi pantai. Kita tidak boleh memutuskan sama ada kita mahu dia atau mahu menjadi dia.

Ini membuatkan kami semakin merindui pantai! Pernahkah anda membawa haiwan peliharaan anda ke pantai? Adakah mereka menikmatinya? Beritahu kami dalam ulasan di bawah!

Leave a Comment

error: Content is protected !!