Janna Nick Dipuji Cantik Berhijab, Gelagat Tok Ti Dan Dato’ K Turut Cvri Perhatian Ramai

Janna Nick Dipuji Cantik Berhijab, Gelagat Tok Ti Dan Dato’ K Turut Cvri Perhatian Ramai

Menerusi perkongsian video itu, Janna Nick tampil dengan penampilan cukup jelita dan sopan. Gadis berbakat ini nampaknya sangat sopan dengan lengkap berhijab.

Pelakon dan pengacara dikenali dengan nama Janna Nick baru-baru ini mencuri perhatian ramai selepas berkongsikan satu video dirinya ketika menghadiri sebuah acara.

Video yang dikongsikan itu turut memaparkan Janna Nick bersama Kilafairy yang juga sangat cantik. Di ruangan kapsyen, Janna Nick menulis seperti berikut:

“Natural beauty..Aderrr”

Berikut adalah perkongsian rakaman Janna Nick dipuji cantik berhijab yang dimuat naik menerusi akaun TikTok milik pelakon ini:

Penampakan Dato’ Sri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan panggilan Tok Ti ini turut meraih perhatian warganet. Meninjau di ruangan komen, ramai yang perasan Tok Ti di belakang dua selebriti tersebut.

Selain dari kelihatan kedua-dua selebriti ini yang sopan dan jelita, di belakang mereka turut terlihat figura tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air iaitu, Dato’ Sri Siti Nurhaliza bersama suaminya.

Malah ramai meluahkan Janna Nick dipuji cantik berhijab seperti dalam rakaman tersebut. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen ini:

Sumber : https://syor.com/

 

Leave a Comment

error: Content is protected !!