Gelagat Tok Ti tanpa sedar dirakam, netizen puji cantik pakai tudung sarung!

Gelagat Tok Ti tanpa sedar dirakam, netizen puji cantik pakai tudung sarung!

Dato’ Sri Siti Nurhaliza adalah nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air. Terbaharu satu rakaman dengan paparan figura diberi jolokan penyanyi nombor satu negara ini telah meraih perhatian ramai.

Siapa sahaja yang tidak kenal dengan figura bernama Dato’ Sri Siti Nurhaliza ini. Sebut sahaja namanya pasti ramai dapat bayangkan wajahnya yang jelita dan keperibadian disenangi ramai.

Manakan tidak, dalam rakaman tersebut dilihat Dato’ Sri Siti Nurhaliza atau lebih senang dengan panggilan Tok Ti ini sedang duduk bersimpuh di lantai. Wanita hebat ini dilihat sedang berusaha menegakkan telefon pintarnya menggunakan tas tangan di depannya.

Perkongsian rakaman gelagat Tok Ti tanpa sedar dirakam seseorang ini telah undang tawa ramai. Malah ada juga yang bertanya adakah akhirnya Tok Ti berjaya dalam apa yang mahu dilakukannya itu.

Gelagat Tok Ti tanpa sedar dirakam oleh seseorang. Sebaik menyedari gelagatnya itu dirakam, reaksi Tok Ti membuatkan ramai puji comel. Berikut adalah perkongsian rakaman tersebut yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok baru-baru ini:

Menerusi muat naik berbeza, akhirnya Tok Ti berjaya melakukannya. Berikut adalah rakaman tersebut:

Di ruangan komen, rata-rata warganet memuji kecomelan Tok Ti dan gelagat selambanya itu. Berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen itu:

“Last sekali tu part menyebai dah tu”

SUMBER TIKTOK home review

Leave a Comment

error: Content is protected !!