Dilambakan Di Atas Pintu, Bulunya Berwarna Merah Dan Biru, Jelaslah Masa Lalunya Tidak Baik!

RAMAI DI ANTARA KITA GEMBIRA MENUKAR WARNA RAMBUT KITA, ADA MASA MENDAPAT KESAKITAN YANG SANGAT UNTUK MENDAPATKANNYA DENGAN BETUL. NAMUN, APABILA ANDA MENEMUI SESEORANG KUCING DENGAN BULUNYA DENGAN SENGAJA DIWARNAKAN IA TIDAK PERNAH UNTUK SEBAB YANG BAIK!

Oleh itu, apabila seekor kucing Tuxedo muda ditemui dibuang di depan pintu perlindungan haiwan di Arizona dengan bulu merah dan biru, penyelamat tahu masa lalunya tidak baik.

Bagaimana dia duduk di depan pintu rumah perlindungan haiwan luar bandar yang tiada siapa tahu, tetapi sekurang-kurangnya seseorang telah membantunya mengambil langkah pertama ke arah kehidupan yang lebih baik.

Atas sebab itu, anak kucing hitam, putih, merah jambu dan biru itu diberi nama kebebasan.

Tidak diketahui berapa lama perjalanannya ke dan kemudian dari program Outreach Menyelamat Luar Bandar, satu perkara yang pasti, peringkat pertama bukanlah satu yang menyenangkan.

Kebebasan yang menyedihkan adalah salah satu daripada beribu-ribu haiwan yang ditinggalkan setiap hari. Walau bagaimanapun, cat yang terpercik di seluruh badannya yang menunjukkan bagaimana masa lalunya.

Ia boleh berlaku kerana pelbagai sebab, daripada kanak-kanak atau orang dewasa yang menyeksanya, atau daripada orang yang kejam yang tidak bertanggungjawab menggunakan dia sebagai haiwan umpan dalam pergaduhan anjing.

Leave a Comment

error: Content is protected !!