Anak Oyen kecil dijemput di hutan, 2 tahun telah berlalu, dan anda tidak akan mengenalinya

Seekor anak kucing kecil berambut merah ditemui di jalan. Dia benar-benar keseorangan, tiada sesiapa di dekatnya, malah ibunya. Orang yang baik hati dapat melindungi anak kucing ini dan berkongsi kisah yang menyentuh hati.

Harta karun kecil itu ditemui di dalam hutan. Anak kucing ini baru berusia 3-4 minggu, dia terselamat secara mengejutkan. Bayi itu dibawa pulang dan diputuskan untuk membawanya ke doktor haiwan.

Dia ternyata sihat sepenuhnya. Menerima vitamin dan ubat-ubatan penting dia dihantar pulang.

Kucing itu bernama Lisa. Bayi ini segera menakluki pemilik barunya. Lihat sahaja mata yang indah itu! Pemiliknya menganggap bahawa anak kucing itu dibuang oleh manusia.

Lagipun, tidak ada kucing terbiar atau anak kucing lain di sekitar. Orang ramai berjaya menyelamatkan Lisa, dan kini dia pasti gembira.

Lisa adalah ahli keluarga sebenar dan tiada siapa yang menyesal telah membawanya pulang.

Kini Lisa meraikan dua tahun hidupnya. Ini adalah kucing dewasa dan cantik, dengan wataknya sendiri dan pemiliknya yang penyayang. Keluarga itu mengakui bahawa di mana-mana tiada Lisa, dia menggembirakan mereka.

Haiwan peliharaan benar-benar menjadi sebahagian daripada keluarga, mereka sentiasa menunggu di rumah, mereka disayangi, kanak-kanak tidak dapat dipisahkan dengan mereka, dan orang dewasa tahu bahawa sentiasa ada seseorang untuk bercakap dengannya.

Secara umum, ini adalah kebahagiaan yang sama seperti kanak-kanak. Adakah anda bersetuju?

(Dilawati 117 900 kali, 8 016 lawatan hari ini)

Leave a Comment

error: Content is protected !!