Anak Oyen Berada di Landasan Yang Betul Dan Lihat sahaja Berapa Banyak Mereka telah Membesar Dalam Hanya Tujuh Minggu

Tiga anak kucing diberikan kepada peguam bela hak haiwan IndyHumane di Indianapolis, Indiana, dua bulan lalu. Walaupun pemalu dan ketajaman mereka, kanak-kanak memerlukan perhatian dan keinginan untuk hidup.

Anak-anak kucing itu tidak dinafikan bernasib baik, kerana mereka dapat bertahan untuk tempoh yang lama di jalanan tanpa bantuan sesiapa. Jennifer, seorang sukarelawan yang terlalu terdedah, menambah, “Mereka datang kepada kami dalam keadaan kurus dan tidak bersih.”

Jennifer membawa mereka pulang dan mula menyuapkan mereka potongan sederhana setiap 5-6 jam supaya badan mereka dapat menyerap makanan dan menambah berat badan secara beransur-ansur.

“Titisan itu adalah yang terkecil daripada ketiga-tiga mereka. Dan juga yang paling menuntut. Splash kelihatan seperti hati kecil. Dia adalah mainan yang paling suka bermain dan disukai. Krap (budak berambut merah) obses dengan saya. Dia mahu duduk di pangkuan saya sepanjang masa, mendengkur sekuat hati.”

Pertama sekali, mereka menyelesaikan masalah kelaparan, kemudian mereka menyusun anak kucing, mencucinya. Selepas itu mereka bersedia untuk bertemu dengan kucing tempatan, Mishka dan Bodie.

Krap, anak muda merah-putih, dengan pantas berubah menjadi banci pening, cintanya tumpah ke ambang.

Dia sentiasa mencari pelukan, dan apabila dia ternampak saudara dewasa, dia bergegas untuk memberinya jilatan dan pengabdian kucingnya yang tersendiri.

“Dia suka dijemput, dipeluk dan dicium. Dia menghampiri Mishka dan menundukkan mukanya dengan dahinya, “kata Jennifer.

Beruang dan Bodie sendiri pernah menemui Jennifer sebagai anak kucing yang kesepian. Kini mereka mempunyai hubungan istimewa dengan anak-anak yatim kerana mereka tahu betul-betul keperluan mereka.

Kucing domestik membesarkan anak kucing, mengajar mereka adab kucing, dan banyak menjilat. Anak-anak kucing menikmati kehadiran orang tua mereka dan menerima penjagaan mereka dengan dengungan yang penuh penghargaan.

Sumber: BERANI BANGKIT MEDIA

Leave a Comment

error: Content is protected !!