Anak Kucing Kelabu Kecil Mendekati Lelaki Meminta Bantuan dan Tidak Akan Melepaskan

Apabila kereta sewa Jason Belisha rosak, dia mendapati ia amat menyusahkan, tetapi kemudian seekor kucing kelabu kecil muncul dan dia tidak boleh lebih bersyukur atas masalah enjin itu.

Jason mendengar beberapa bunyi mengeong di tempat letak kereta dan ia tidak menceritakannya lama sebelum dia menemui kucing yang miskin dan kekurangan zat makanan.

anak kucing kelabu di bawah kereta
Kini bernama Popeye, kucing kecil ini lebih gembira untuk mendekat dan memeluk Jason.

Jelas Jason bahawa kucing ini memerlukan perhatian dan penjagaan yang penuh kasih sayang.

anak kucing kelabu kecil
Jason berpendapat pelan tindakan terbaik ialah membawa Popeye ke pusat perlindungan tempatan untuk memeriksa sama ada si kecil itu milik sesiapa.

Tetapi mereka tidak dapat mencari pemilik dan berkata mereka tidak dapat membantu dan Jason harus meletakkannya semula di jalan kerana dia akan dapat bertahan sendiri.

anak kucing kelabu
Selepas mengambil kereta dari kedai pembaikan dan melawat kedai haiwan peliharaan, Jason pulang ke rumah dengan anak kucing kelabu kecil itu!

Serta-merta Popeye mula menggunakan dulang sampah dan berkawan dengan anjing yang tinggal di sana, Corgi bernama Goose, malah dia berkeras untuk tidur sekatil dengan ayah angkatnya yang baru dan abang anjingnya.

anak kucing kelabu kecil dan anjing
Tetapi Jason menyedari bahawa tidak kira betapa dia menyayangi Popeye yang kecil, susunan itu tidak boleh bertahan selama-lamanya. Dengan gaya hidupnya yang sibuk sebagai seorang pemuzik, dia tahu bahawa dia tidak akan dapat memberikan Popeye perhatian yang dia perlukan.

Tetapi kemudian seorang kawan baik Jason menghubungi dan berkata dia akan dialu-alukan masuk ke rumahnya jika dia tidak dapat menahannya.

“Saya mengambil peluang itu dan membawanya ke hadapan sebelum saya terlalu terikat dengannya,” kata Jason. “Memandangkan beberapa hari lagi, saya akan menjadi tidak rasional!”

popeye anak kucing kelabu kecil

Leave a Comment

error: Content is protected !!