“Aikk bang apa kau buat nii ,main rakam je saya dengan anak tirii pulak tu malu laa saya camni”

Malangnya, tiga ekor anak kucing yang dilahirkan oleh Mikey yang berusia 8 bulan itu semuanya dilahirkan pramatang dan meninggal dunia akibat lemah. Tetapi walaupun masa yang paling suram mungkin bertukar menjadi anugerah. Dia menerima apa yang dia perlukan dari tempat perlindungan jiran: tiga ekor anak kucing terbiar merindui ibu mengambilnya.

Anak-anak kucing itu berada di tempat perlindungan Dori’s Darling di Houston, Texas. Amanda Lowe, yang merupakan ibu angkat kepada anak kucing yang terbiar di pusat perlindungan, mengalu-alukan Mikey dan memperkenalkannya kepada tiga anak kucing yang memerlukan.

Naluri keibuannya muncul dan mereka terikat hampir serta-merta. Mikey juga menyusukan anak kucing selepas hanya 15 minit ikatan. Nampaknya Mikey cepat melupakannya, kerana dia dibenarkan menjadi ibu semula.

Mikey yang berusia 8 bulan melahirkan tiga anak kucing, tetapi malangnya, ketiga-tiga mereka dilahirkan pramatang dan mati kerana lemah.

Dia menerima apa yang dia perlukan dari tempat perlindungan jiran: tiga ekor anak kucing yang terbiar merindui ibu mengambilnya sebagai anak angkat.

Anak-anak kucing baru membantunya mengatasi kehilangannya.

Malah saat yang paling gelap boleh menjadi rahmat yang tersembunyi.

“Saya mempunyai beberapa bayi untuk anda supaya anda boleh menjadi ibu semula,” kata ibu angkat Lowe kepada Mikey. Dalam masa 15 minit, mereka menyusu seperti keluarga bahagia!

Leave a Comment

error: Content is protected !!